Barbeque

Als u ooit uw barbecuefeest door Let’s Cook heeft laten verzorgen, wilt u nooit meer anders! Wij werken met dagverse producten en vlees met een beter-leven keurmerk. Onze salades en sausjes maken wij zelf met verse kruiden. Onze vlees- en visgerechten laten we trekken in verse marinades. Dat proeft u!

U kunt bestellen vanaf 20 personen tot 750 personen. U kunt een keuze maken uit onderstaande BBQ-pakketten of u kunt uw wensen doorgeven aan ons zodat wij u een passend voorstel uitbrengen. 

Barbeque basis (€ 29,50 p.p.)

Papillot met zalm, room, saffraan, venkel en tomaat
Gemarineerde sparerib
Gemarineerde kipfilet
Ambachtelijke hamburger van rundvlees met tzatziki
Spiesje van varkenshaas
Lamsgehakt aan citroengrasspiesje
Bijgerechten
Stokbrood met kruidenboter / Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui / Gegrilde ananas gemarineerd in rum en rode peper
Salades
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Griekse salade
Sausjes
Satésaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus
 

Culinair (€ 34,50 p.p.)

Papillot met een bouillabaisse van zalm, kabeljauw, gamba, mosselen, venkel, saffraan en tomaat
Lamsrack met knoflook, mosterd, tijm en rozemarijn
Kippendijen in Tandoori
Hamburger van rundvlees met broodje, salade, rode ui, cheddarkaas, spek, tomaat en tzatziki
Spiesje van gamba’s
Varkenshaas in Terriyaki marinade
Diamanthaas uit één stuk op Argentijnse wijze met roquefortsaus
Bijgerechten
Stokbrood met kruidenboter
Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui
Gegrilde ananas gemarineerd in rum en rode peper
Salades
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Salade van mango, radijs, appel en mierikswortel
Sausjes
Satésaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus
 

Gastronomisch (€ 39,50 p.p.)

Halve kreeft met knoflookboter, cayenne peper en citroen
Ambachtelijk worstje van truffel, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte
Papillot met een bouillabaisse van coquille, vongoles, mosselen, gamba, zeeduivel, zalm, venkel, saffraan en tomaat
Lendebiefstuk uit één stuk op Argentijnse wijze met roquefortsaus
Spiesje van zeeduivel, gamba en coquille
Hamburger van rundvlees met broodje, salade, rode ui, cheddarkaas, spek, gegrilde ananas, courgette chips en een tomatenfondue
Bijgerechten
Catalaans tomatenbrood / Gepofte aardappel met crème fraiche, chorizo, erwtjes, munt en bosui / Gegrilde ananas met wodka en kardemom
Salades
Aardappelsalade / Traditionele coleslaw / Salade van mango, radijs, appel en mierikswortel
Sausjes
Satésaus / Cocktailsaus / Aioli / Zachte tomatensaus
 

Optioneel (voor alle pakketten)

Gazpacho (vooraf) -> €3,50
Spoom van champagne en citroensorbet (tussengerecht) -> €5,00
Sinaasappelkokossmoothie (dessert of tussengerecht) -> €3,50
Fruitsalade (dessert) -> €3,50
Barbecue banaan met chocolade, bitterkoekjes en cointreau (dessert) -> €3,50
Vanilleijs (dessert) -> €2,50


*4 vlees- of visgerechten per persoon: combinaties zijn mogelijk!

Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets