Bourgondische BBQ met wijnproeverij en rondleiding op wijngaard in Soerendonk

< Bekijk alle evenementen

Dit Bourgondische arrrangement is een samenwerking tussen Pieter Hermus van Kookstudio Let's Cook uit Budel en Henk Aarts van Wijngoed Zurrick uit Soerendonk.

We ontvangen je op het wijngoed met lekkere amuses van de BBQ. Daarna verzorgt Henk een kleine wijnproeverij, gevolgd door een heerlijk, door Pieter bereid, (3-gangen) BBQ-diner en rondleiding op de wijngaard.

Tussen de gangen door is er een presentatie over de passie en uitdagingen van de wijnteelt én kun  je tuusendoor 'uitbuiken' tijdens een informatieve rondleiding door de wijngaard. Pieter zal tijdens deze culinaire BBQ uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en bereidingstechnieken voor gasten die het leuk vinden om hier meer van te weten. Het diner wordt mooi opgemaakt op borden en uitgeserveerd.

Heel gezellig en sfeervol allemaal. Je ontmoet andere levensgenieters met interesse voor gastronomie en vinologie. Met een beetje fantasie waan je je tijdens dit evenement in Frankrijk!

Datum: zondag 16 juni van 15.00uur tot 20.00uur

Kosten: €79,50 (incl. BTW). 2 amuses van de BBQ, wijnproeverij, 3 gangen BBQ diner, rondleiding en drankarrangement met wijn, pils, fris en koffie zijn bij de prijs inbegrepen.

 

! Dit evenement is verlopen en u kunt hier niet meer voor reserveren

Bekijk onze actuele evenementen

Datum zondag 16 juni van 15.00uur tot 20.00uur Reserveer vóór 16-06-2024
Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets