Rondleiding met proeverij in wijngaard met aansluitende Italiaanse kookworkshop

< Bekijk alle evenementen

Informatie

Dit Bourgondische arrangement hebben we ontwikkeld voor grotere groepen en vindt plaats bij Wijngoed Zurrick in Soerendonk én bij kookstudio Let´s Cook. We ontvangen u met een lekker hapje en drankje in de wijngaard van Henk, gevolgd door een rondleiding met kleine wijnproeverij. Met een beetje fantasie waant u zich in Frankrijk. Hierna verplaatsen we ons naar de nabijgelegen kookstudio in Budel voor een Italiaanse kookworkshop met passende wijnen. 

U kunt zich voor dit evenement individueel aanmelden, Het arrangement duurt circa 6 uur en kost €79,50 p.p. (groepsgrootte circa 16 personen)

Een rondleiding in de wijngaard, wijnproeverij, amuses, Italiaanse kookworkshop met passende wijnen, gebruik van een kookschort en koffie met bonbons zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden/reserverenen en meer informatie via https://www.kookstudioletscook.nl/evenementen/ of https://www.wijngoedzurrick.online

Reserveer direct voor "14 september IN BUDEL EN SOERENDONK Rondleiding met proeverij in wijngaard met aansluitend een Italiaanse kookworkshop met passende wijnen (open inschrijving!)"

Uw gegevens Wat is uw naam? * Wat is uw e-mailadres? * Wat is uw telefoonnummer? * Heeft u verder nog bijzonderheden?
Reserveringsinformatie Met hoeveel personen wilt u deelnemen? *
Datum zaterdag 14 september van 15.00uur tot 21.00uur Reserveer vóór 15-09-2024
Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets