Feest

Wij hebben wel zin in een feestje!

Regelmatig organiseren wij voor onze gasten bruiloften, amuseconcerten, walking dinners, vrijgezellenfeesten, recepties en (hippe) feestjes. Wij doen dit met goed gastheerschap, gezelligheid en beleving! Onze medewerkers vinden het leuk om het u naar de zin te maken en hebben jarenlange ervaring in de Horeca.

Onze kookstudio is sfeervol en warm ingericht en bestaat uit verschillende ruimtes (cocktailbar, eetzaal, restaurant, keuken en terras). Wij kunnen deze geheel naar uw wensen inrichten (tot 100 personen). U kunt overal komen, ook in onze keuken waar lekkere, verse hapjes á la minute gemaakt worden.

U kunt op uw feestje of receptie gezellig samen koken maar we kunnen ook een heerlijk diner, bbq of lunch in buffetvorm voor u samenstellen in combinatie met bijvoorbeeld een privé concert, cocktail workshop, wijnproeverij of culinaire kennisquiz. Live muziek en dansen of swingen behoort tot de mogelijkheden. Wij toveren ons restaurant aan het eind van de avond, in een handomdraai voor u om, in een 'danstempel'.

Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken zodat u alvast de sfeer kunt proeven van Let's Cook. Wij brengen u een passend voorstel voor een speciaal en onvergetelijk feest!

Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2019 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets