Feest & Privé

Wij hebben wel zin in een feestje!

Regelmatig organiseren wij voor onze gasten personeelsuitjes, borrels, privé diners, (semi)kookworkshops, bruiloften, amuseconcerten, vrijgezellenfeesten en recepties. Wij doen dit met goed gastheerschap, gezelligheid en passie waarbij we niets aan het toeval overlaten! We staan voor een ongedwongen sfeer en genieten ervan als onze gasten zich thuis kunnen voelen. U kunt gerust rondlopen en zelfs Pieter een handje in de keuken meehelpen als u dit leuk vindt.

In onze kookstudio in Budel hebben we ruimte tot 150 personen. Onze kooklocatie in Eindhoven heeft ruimte tot 200 personen.

Tijdens een feest kunt u uw diner, (semi)kookworkshop of borrel combineren met een leuke nevenactiviteit. We kunnen onze ruimten bijvoorbeeld inrichten als disco met DJ, balzaal, casino met een hoog James Bond gehalte of cocktailbar met bartender. Ook is het mogelijk om privé concerten te houden, te quizzen, karaoken of deel te nemen aan een goochelclinic of trombone workshop! Doordat we tijdens een feest al onze ruimtes aan onze gasten ter beschikking stelllen, en deze apart voor hun kunnen inrichten, is er heel veel mogelijk bij Let´s Cook.  

Sinds 2022 is het ook mogelijk om uw bezoek te combineren met bijvoorbeeld een rondleiding en proeverij op een nabijgelegen wijndomein (Soerendonk) of theeplantage (Gastel). Dit is gezellig, leerzaam en interactief en kan al vanaf 30 personen. Een dergelijk arrangement is ook uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit doordat onze gasten voor elkaar moeten zorgen (koken) én tegelijkertijd een mooi resultaat (diner) behalen door goed met elkaar samen te werken. Je hebt elkaar echt nodig om een mooi diner te verzorgen. Als alles dan ook nog eens, boven verwachting, lukt dan kan de avond niet meer stuk. 

Onze kooklocatie in Eindhoven beschikt over een grote professionele keuken, is goed bereikbaar, heeft een parktuin en is uitermate geschikt voor lezingen, borrels, of produktpresentaties voor groepen tot 200 personen.

Waar u ook voor kiest, bij Let´s Cook gaan wij voor kwaliteit en beleving! Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en een gedegen organisatie waarbij we niets aan het toeval overlaten. Onze gerechten en hapjes zijn vers bereid en we werken met een team van gepassioneerde mensen.

Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken zodat u alvast de sfeer kunt proeven van Let's Cook. Wij brengen u een passend voorstel voor een overgetelijk feest!

Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets