Kookstudio

Goed gastheerschap, gezelligheid en beleving!

Luxe kookworkshops en kooklessen die wij tot in de puntjes voor u verzorgen

Kookworkshops en kooklessen behoren tot de kernactiviteiten van Let's Cook. Hier is het allemaal mee begonnen. Wij vinden het leuk om het onze gasten naar de zin te maken en onze kennis en kunde van het koken over te dragen. Dit doen we met passie en een groot horecahart. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en houden ervan om onze gasten te zien genieten.

In onze goed uitgeruste kookstudio kunt u volop leren. U kunt een keuze maken uit maar liefst 27 thema's met de aller-lekkerste gerechten en recepten. Wij brengen u de fijne kneepjes van het koksambacht bij tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In onze keuken werken wij met dagverse ingrediënten, verse kruiden, vlees met een kwaliteitskeurmerk en gemotiveerd personeel met een glimlach! Onze eettafel kunnen wij uitbreiden tot 30 zitplaatsen en kleden wij mooi voor u aan met verse bloemen, kaarsen en linnengoed. Wij kunnen tot 60 gasten ontvangen in onze kookstudio.

Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2019 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets