Kookstudio

Goed gastheerschap, gezelligheid en beleving! onze kookworkshops >

Luxe kookworkshops en kooklessen die wij tot in de puntjes voor u verzorgen

Kookworkshops en kooklessen behoren tot de kernactiviteiten van Let's Cook. Hier is het allemaal mee begonnen. Wij vinden niets leuker dan het onze gasten naar hun zin te maken en onze kennis en kunde van het koken over te dragen. Dit doen we met passie en een groot horecahart. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en houden ervan om onze gasten te zien genieten.

In onze goed uitgeruste kookstudio kunt u volop leren. U kunt een keuze maken uit maar liefst 27 thema's met de allerlekkerste gerechten en recepten. Wij brengen u de fijne kneepjes van het koksambacht bij. Dit doen we met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In onze keuken werken wij met dagverse ingrediënten, verse kruiden, vlees met een kwaliteitskeurmerk en gemotiveerd personeel met een glimlach!

Onze ovale eettafel kunnen wij uitbreiden tot 40 zitplaatsen en kleden wij mooi voor u aan met verse bloemen, kaarsen en linnengoed. Wij kunnen onze kookstudio (inclusief buitenterrassen) naar u wensen inrichten met een combinatie van tafels en/of staantafels tot 150pp.

Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets