Kookcursussen

Gezellig, leerzaam en om je vingers bij af te likken!

Hoe werkt een kookcursus?

Elke avond starten we met een korte theoretische uiteenzetting van het onderwerp dat wij die avond in de praktijk gaan beoefenen. Hierna gaat het echte werk beginnen. In circa 2 uur willen wij u vooral aanmoedigen om creatief te zijn en bij elkaar de kunst af te kijken. Natuurlijk heeft u tijdens de avond voldoende tijd om vragen te stellen. Na gedane arbeid gaan we aan tafel uitgebreid van elkaars resultaten proeven met een goed glas wijn. Wij maken er een gezellig, leerzaam en onvergetelijk kookavondje van! Een kookles duurt van 18.00u tot 22.30u.

Wat kost een kookcursus?

Kookcursus prijs per persoon (inclusief 2 drankjes naar keuze, amuse, koffie/thee/water, gebruik van een kookschort en recepturenboekje)

  Aantal lessen Kosten
Beginners 4 € 238,00
Gevorderden 7 € 416,50
Seizoenskeuken 7 € 416,50
Culinaire Wereldreis I & II 6 € 357,00

Deelname op basis van open inschrijving. Minimaal 10 en maximaal 12 personen.

Door op onderstaande blokken te klikken, ziet u meer informatie over de betreffende kookcursus.

Evenementen bekijk alle
Wijn-Spijs beleving in 6 cursusavonden meer info Startdatum donderdag, 26 mei / do 16 juni / do 7 juli / do 1 september / do 6 oktober / do 3 november reserveer nu!
Kookcursus De Seizoenskeuken meer info startdatum dinsdag 19 april 2022 en donderdag 21 april 2022 (groep 2; nog 3 plaatsen vrij) om 18.00uur reserveer nu!
Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2022 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets