Kookworkshops

Een kookworkshop is gezellig, leerzaam en schept een sterke band met elkaar!

Hoe werkt een kookworkshop?

Onder begeleiding van Pieter leert u tijdens de workshop hoe u verse ingrediënten verwerkt tot een gezond, smakelijk en harmonieus gerecht. Uiteraard wordt u tijdens het koken verwend met lekkere hapjes en een wijntje of een biertje. Het hoogtepunt is het gezamenlijk genieten van uw culinaire meesterwerk.

Een kookworkshop is inclusief welkomstdrankje, lekker hapje om op te starten, receptenboekje en gebruik van een kookschort. Een kookworkshop koken (inclusief diner) duurt circa 4,5 uur. U bepaalt zelf hoe laat u wilt beginnen. Voor een avondvullend programma adviseren wij u om tussen 18:00uur en 18:30uur te beginnen.
Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen (voedselallergieen, -intoleranties of vegetarische wensen).

Het aantal deelnemers voor een kookworkshop is minimaal 8 tot maximaal 30 deelnemers. U kunt bij Let's Cook ook met een grotere groep dan 30 personen komen (tot 60 personen). Dit is mogelijk, maar dan combineren wij de kookworkshop met een leuke nevenactiviteit zoals wijn- of bierproeverij, cocktails maken, pubquiz, culinaire kennisquiz (theorie én ruiken, proeven, voelen en zien), bloemschikken, schilderen, goochelen, beeldhouwen of cabaret. Informeer naar onze mogelijkheden of laat het ons weten als u zelf een suggestie heeft! Groep één gaat aan de slag in de keuken terwijl groep twee een activiteit gaat doen. Na 1,5 uur gebeurt het omgekeerde. Na 3 uur kan er heerlijk en gezellig samen getafeld worden.

Bij grote groepen (van 16 tot 60 personen) adviseren wij u voor een tapas-, Oosterse (meze)-, Aziatische- of Mexicaanse kookworkshop te kiezen. De prijs hiervan bedraagt €44,50 per persoon. Wij gaan dan heerlijke hapjes maken die wij speciaal voor u uit verschillende wereldkeukens hebben geselecteerd. De hapjes worden in groepjes van 2 personen gemaakt. Halverwege avond wordt er een (tapas)buffet geopend. Daarna doen we dit nog eens maar dan met desserthapjes. We sluiten de avond af met koffie en bonbons. U kunt deze kookworkshops boeken vanaf 16 personen. Een kopje soep, welkomstdrankje, gebruik van een kookschort en recepturenboekje zijn bij de prijs inbegrepen.

Wat kost een kookworkshop?

Kookworkshop prijs per persoon (exclusief drankjes) 

  Algemeen Gastronomisch Budget
3-gangen € 44,50 € 49,50 € 39,00
4-gangen € 49,50 € 55,50 € 45,50
5-gangen € 54,50 € 62,50 € 49,50
6-gangen € 59,50 € 69,50 -

Wij kunnen voor u een datum vrijhouden als optie en kunnen definitief voor u reserveren zodra u heeft betaald.

High Tea kookworkshop / Kinderkookworkshop (vanaf 12 deelnemers, vanaf 12:00uur)
Een High Tea kookworkshop (€34,50) en Kinderkookworkshop (€19,50) vinden alleen 's middags plaats en duren 3,5 uur. De High Tea kookworkshop is inclusief onbeperkt thee en/of koffie. Het Kinderfeestje (leeftijd vanaf 10 jaar) is inclusief 3 drankjes per deelnemer. Er zijn tenminste twee volwassenen aanwezig.

Dranken arrangement (wijn, bier, frisdrank en koffie/thee zijn onbeperkt inbegrepen)
Drankenarrangement met huiswijn -> € 22,50
Drankenarrangement met wijn uit privé collectie -> € 35,00

Dranken separaat
Bekijk onze drankkaart

Welke thema's kunt u kiezen?

Bij Let’s Cook kunt u kiezen uit maar liefst 28 kookthema’s! Mocht u niet direct een keuze kan maken dan kan Pieter u een thema adviseren dat het best past binnen uw situatie (groepsgrootte, kookervaring, smaak etc.). Onderstaand vind u een overzicht van onze thema's.

Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2019 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets