Maaltijdservice

Kwaliteit voor een afhaalprijs! bestel een maaltijd >

In verband met Covid is het voorlopig helaas niet mogelijk om een kookworkshop, kookcursus of privé-feest te boeken.  Wel geven wij afhaalmaaltijden uit. Dit doen we op vrijdag t/m zondag. En op feestdagen. Onze maaltijden bereiden wij met zorg, zijn dagvers en leveren wij warm aan, in handige milieuvriendelijke verpakkingen.

Voor grotere bestellingen (vanaf 4 personen) kunnen we de gerechten in aardewerkenschalen opmaken die je van ons in bruikleen krijgt. Op deze manier kunnen wij alles nog mooier presenteren en blijven de gerechten lekker warm. Ook kun je, in samenspraak met ons, de gerechten op verschillende tijden komen afhalen. Met een beetje fantasie krijg je hierdoor een restaurantervaring thuis. We vernemen graag of je dit wenst want we houden hier graag rekening mee om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zodra het weer mogelijk is om te starten met kooklessen, kookworkshops, (privé)diners en/of feestjes, zullen wij u via deze site hierover informeren.

Met gastvrije kookgroet,

Marleen en Pieter

Wat mag u verwachten?

De komende maanden kunt u bij ons genieten van een maaltijdservice. U kunt dan bij Let´s Cook gezonde, dagverse maaltijden afhalen. In verband met het `Coronavirus´ zijn we genoodzaakt om de nodige hygiëne-maatregelen te treffen. De uitgifte van maaltijden en betalingen zullen wij daarom uitsluitend op ons terras doen. Vier dagen per week kunt u bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd, salade, soep en/of dessert. Via de onderstaande link op onze site kunt u uw bestelling plaatsen.

Onze formule

Blijf positief, zorg goed voor elkaar en geniet van de kleine dingen in het leven!

Wanneer kunt u uw bestelling afhalen?

Onze versbereide maaltijden kunt u vier dagen per week (wo/vr/za/zo) tussen 17.30uur en 18.30uur afhalen. Wij leveren alles warm aan, in warmhoudende verpakkingen, met goed sluitende deksels zodat u thuis dus niets meer hoeft op te warmen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Plaats een bestelling

Uw gegevens Wat is uw naam? * Wat is uw e-mailadres? * Wat is uw telefoonnummer? * Graag blijf ik op de hoogte van Let's Cook activiteiten en nieuws via de nieuwsbrief
Heeft u verder nog bijzonderheden?
Uw maaltijd Op welke dag wilt u een maaltijd komen afhalen? Maak een keuze door hieronder één van de dagen aan te klikken. *
Afhaaltijdstip Op welk tijdstip wenst u uw maaltijd komen afhalen? Maak een keuze door hieronder één van de tijdstippen aan te klikken. *
Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2022 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets