Restaurant

Culinair genieten voor een scherpe prijs! reserveer een tafeltje >

Restaurantavond bij Let's Cook

Mededeling: in de maanden juli en augustus is er geen restaurantdag. De eerstvolgende restaurantdag is op zaterdag 21 september. U bent dan van harte welkom om ons restaurant te bezoeken!

Op elke 3de zaterdag van de maand, van 18:30uur - 24:00uur, zijn wij ook als restaurant te bezoeken! Op onze kaart staan smakelijke en gezonde gerechten uit de Internationale (vooral Franse en Italiaanse) keuken. De formule van onze kookstudio van goed gastheerschap, gezelligheid en beleving is ook terug te vinden in ons restaurant. 

Omdat wij in ons restaurant met dagverse producten werken is het wel nodig dat u reserveert. Dit kunt u doen via de link op deze pagina.

Het menu varieren wij op de seizoenen. Wij hebben een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen dagvers menu (€29,50 / €34,50 / €39,50) met gezonde gerechten. 

Voor wijnliefhebbers kunnen wij een passend wijnadvies geven. Mochten wij niet open zijn als restaurant ivm een besloten reservering dan maken wij dat kenbaar op deze website.

Wij kunnen u regelmatig informeren over onze restaurantactiviteiten via onze nieuwsbrief.

Evenementen bekijk alle
Kookcursus Beginners meer info Dinsdag 28 mei of woensdag 29 mei om 18.00uur (ivm met Pinksteren komt 30 mei te vervallen) reserveer nu!
Kookcursus De Seizoenskeuken meer info startdatum 19 september om 18.00uur reserveer nu!
Restaurantdag meer info Elke 3de zaterdag van de maand vanaf 19:00uur reserveer nu!
Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2019 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets