Restaurant

Culinair genieten voor een scherpe prijs! reserveer voor een besloten diner >

Dineren bij Let's Cook

De komende maanden is ons restaurant iedere woensdag t/m zaterdag geopend van 18.00uur tot 20.00uur (keuken open tot 20.00uur).

U kunt kiezen uit een mooi, dagvers verrassingsmenu, bestaande uit;

- 2 gangen met voorgerecht €19,50 

- 2 gangen met nagerecht €19,50

- 3 gangen €24,50

We houden graag rekening met uw dieetwensen. Ook vernemen we graag of u voor vis, vlees of vegetarisch gaat. Deze wensen kunt u via onze reserveringspagina aan ons doorgeven.

In verband met de Coronacrisis zijn we genoodzaakt om rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent ondermeer gepaste afstand houden van elkaar van 1,5 meter en de nodige hygienemaatregelen. Ook is het verplicht om van te voren te reserveren voor een tafeltje. Bij voorkeur een dag vantevoren. 

Houdt er daarnaast rekening mee dat u met 2 personen (niet gezinsverbonden) tot uiterlijk 4 personen (gezinsverbonden) aan een tafel kunt plaatsnemen. Mocht u met meer personen willen komen dan kan dit maar dan zullen we tafels uit elkaar moeten zetten met minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

 

 

Reserveer een kookcursus, tafeltje in ons restaurant of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2021 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets