Menukaart

Voorgerechten

Rollade van kabeljauw en witlof met romige vissaus met tomatenblokjes, verse kruiden, tuinkers en eieren (oktober/november 2019)

Ambachtelijke rundercarpaccio met truffel, jonge bladsla, olijven, Parmezaan en gepofte tomaat (april/mei/juni 2019)

Salade van romige komkommer met in biet gemarineerde zalm (april/mei/juni 2019)

Lichtgerookte forelfilet met een puree van pastinaak en zeekraal, gemarineerde witlof en een jus van truffel en PX-sherry (januari/februari/maart 2019)

Bisque (soep) van langoustines met komkommer en wakame (oktober/november 2018)

Ceviche van witvis, bricochebrood en yoghurtcrème (aug/sep 2018)

In Duvel gepocheerde zeebaars met cantharellen, tomaten/basilicumblokjes en een coulis van paprika (apr/mei/jun 2018)

Zeeduivel met pancetta en venkel én een minimuffin met gepureerde stokvis (jan/feb/mrt 2018)

Bombe van carpaccio met truffel, gefrituurde kappertjes en een kletskop van parmezaan (okt 2017)

Bietencarpaccio met Sint Jacobsvrucht, pancetta en mierikswortel (aug/sep 2017)

 

Tussengerechten 

Taartje van roquefort en prei in walnotendeeg met peertjes en een salade van biet (okt/nov 2019)

Veloutésoepje van geroosterde herfstgroenten en een brochetta van tomaten, basilicum en cheddarkaas (okt/nov 2019)

Gelakte eendenborst met een salade van quinoa met gewokte groent en loempia van geconfijte eendenbout en appeltjes (okt/nov 2019)

Gebonden soepje van groene asperges, spinazie, walnoot en peterselie met een broodje van groene asperges, prosciutto (Parmaham) en sinaasappelrasp (april/mei/juni 2019)

Quiche van bospaddenstoelen, gruyère kaas en bieslook met halfgedroogde tomaatjes en pesto (april/mei/juni 2019)

Lenterisotto met doperwtjes, munt en bosui met een waaiertje van gemarineerde en krokantgebakken sukade (april/mei/juni 2019)

Griet met zuurkoolrisotto, andijvie en een schuim van Eekhoorntjesbrood (januari/februari/maart 2019)

Kwartel met pastinaakpuree en gepofte tomaat (januari/februari/maart 2019)

Taartje van prei en roquefort in walnotendeeg en een salade van peer en bonte bietjes (januari/februari/maart 2019)

Tarbot in brickdeeg met zoetzure radijs en rode-bietensaus (oktober/november 2018)

Gevulde kwartel met madera-/truffelsaus, spitskool, en bospaddenstoelen (oktober/november 2018)

Gepocheerd hoeve-eitje met taugé, shiitakes, prei, oude boerenkaas en warme peterselie mayonaise (aug/sep 2018)

Provencaalse eendenborst met linzen, auberginekaviaar en cherrytomaat (aug/sep 2018)

Asperge velouté soepje met een crouton van knoflook en een puree van tuinbonen (april/mei/juni 2018)

Lamsrack met een risotto van asperges en doperwten (april/mei/juni 2018)

Voorjaarsrisotto met raapsteeltjes, krokantgebakken eendenborst en gepofte tomaat (jan/feb/mrt 2018)

Pappardelle met gepofte pompoen en paprika en Saltimbocca á la Romana (jan/feb/mrt 2018)

Fluweelzacht Vichyssoise soepje met een quenelle van Parelhoen (okt 2017)

Risotto met Eekhoorntjes brood, pompoen  en krokantgebakken eendenborst (sept 2017) 

Ravioli van paddenstoelen, Pecorino, truffel en salieboter (okt 2017)

 

Hoofdgerechten

Hertenboutbiefstukje met auberginepuree, kersen, bietjes en aardappelgratinblokjes (oktober/november 2019)

Asperges met abdijham, rozemarijnkrieltjes en Hollandaise saus (april/mei/juni 2019)

Ribeye met een soufflé van spinazie en gruyére en een gevulde aardappel met gerookte ui (januari/februari/maart 2019)

Hertenbiefstuk met krachtige portsaus, herfstgroenten en Hasselback aardappelen (oktober/november 2018)

Gegrilde ribeye met peperroomsaus, gebakken kropsla en krieltjes (aug/sep 2018)

Asperges met Abdijham, rozemarijnkrieltjes en Hollandaise saus (april/mei/juni 2018)

Op de huidgebakken zalmfilet met Hollandaisesaus (óf biefstukje met bearnaisesaus), bloemkooltaartje, gesmoorde prei en aardappelgratin (jan/feb/mrt 2018)

Tagliatelli met gegrilde zalm, paprikacrème, pesto en gepofte tomaat  

Tagliatelli met Saltimbocca, paprikacréme, pesto en gepofte tomaat 

Kalfssukade in eigen jus met een soufflé van aardappel en pompoen, rode kool en in calvados geflambeerde appeltjes met witlof (okt 2017)

 

Dessert

Wafels met karamelroom, rood fruit en walnoot (oktober/november 2019)

Taartje van rabarber en aardbei met karamelsaus en versgedraaid ijs van rabarber, mascarpone en gember (april/mei/juni 2019)

Pistache/merengue cake met citrusfruit, gesuikerde kumquats, vanille ijs en kardemom/karamelsaus (januari/februari/maart 2019)

Gesuikerde appel in kastanjemandje met kastanjeijs en chocoladesaus (oktober/november 2018)

Aardbeienravioli met kokosroom en matchaschuim (aug/sep 2108)

Tarte-tatin van rabarber met kaneelbavarois (april/mei/juni 2018)

Crunch van cranberries, appel en ananas met een ricotta-citroen-amandel cakeje (jan/feb/mrt 2018)

Tiramisu met chocolademousse en versgedraaid vanille-ijs met slagroom    

Citroentaartje met merengue, aardbeien en versgedraaid vanille-ijs

Vloeibaar chocoladetaartje met een saus van gember en kokos en een panna cotta van walnoot, caramel en espresso (okt 2017)

 

Menu's

Menu 3-gangen  €29,50

Menu 4-gangen  €34,50

Menu 5-gangen  €39,50

Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2024 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets