IN EINDHOVEN: Kookcursus Culinaire Wereldreis II

Marokko / India / Frankrijk / China / Japan / Mexico reserveer voor deze cursus > < Bekijk al onze kookcursussen

Voor wie is deze kookcursus?

Deze gezellige en leerzame kookcursus is geschikt voor de gemiddelde tot ervaren kookliefhebber die zich wil verdiepen in de eetcultuur van een zestal geroemde internationale keukens. Tijdens de lessen gaan we een mooi menu met elkaar uitwerken waarin klassiekers uit de wereldkeuken centraal staan. U zult verbaast zijn waartoe u, na afloop van deze cursus, in staat bent!

Elke les starten we om 18:00uur met een lekker hapje en een drankje. Hierna informeren we u over de geschiedenis, eetcultuur en eettradities van het land dat tijdens de avond centraal staat. Vervolgens gaan we een heerlijk meergangen menu uitwerken. De les eindigt om 22.30uur met koffie en bonbons.

Een welkomstdrankje, amuse, gebruik van een kookschort, tafelwater en een receptenboekje zijn bij deze cursus inbegrepen. De afwas doen wij voor u!

De lessen vinden plaats op dinsdagen, woensdagen of donderdagen. Mocht een bepaalde datum niet voor u uitkomen dan kunt u dit ons laten weten. In samenspraak met de groep bekijken we of we een andere datum kunnen plannen die voor iedereen uitkomt. Indien u onverhoopts verhinderd bent, zorgt u zelf voor vervanging. Er kunnen maximaal 14 deelnemen. Deze kookcursus vindt plaats in Eindhoven. We hebben voldoende parkeergelegenheid.

Lesprogramma

  1. De Marokkaanse keuken
  2. De Indiase keuken
  3. De Franse keuken
  4. De Chinese keuken
  5. De Japanse keuken
  6. De Mexicaanse keuken

Kosten

€450,00 (incl. BTW)

Cursusdata seizoen 2023

Staan nog niet vast. Deze publiceren we tijdig op onze website

 

Reserveer een kookcursus of dien een aanvraag in Reserveer hier >
Nog niet overtuigd van de gezelligheid bij Let's Cook? Bekijk meer foto's en video's >
Kookstudio Let's Cook heeft luxe kookworkshops én is goed bereikbaar!

Vanaf het centrum van Eindhoven bent u er al binnen 20 minuten en vanaf het centrum van Weert, Valkenswaard en Leende bent u er binnen 10 minuten. Parkeren is gratis!

Pieter en Marleen Hermus
Deken van Baarsstraat 6a
6021BH Budel

06 53 166 799
info@kookstudioletscook.nl
© 2013 - 2023 - Kookstudio Let's Cook / Realisatie: Patrick Smeets